dilluns, 6 d’octubre del 2008

Les opinions són bones

Les opinions són bones. Això ja ho era sabut. O com a mínim ho hauríem de saber. Per això va aparèixer això de l'enquesta. I crec que ha estat bona idea penjar-ho a dos blocs. Així a http://scrabbleprat.blogspot.com/ han aparegut més el resultats mentre que a aquest bloc s'han donat les opinions. Així, tant l'Octavi com el Santi han dit la seva. I els volem agrair. A més, curiosament, cadascú amb una opinió diferent.

També, l'Alvar ens va donar la seva opinió al grup de correu de l'ajs. Bàsicament, deia que ell no viatjaria 350 Km per venir a jugar un torneig de un sol dia. També li volem donar les gràcies. A mi m'agradaria plantejar-me alguna pregunta sobre l'opinió de cadascú. A l'Alvar en concret, potser li podria preguntar si determinats tornejos fessin de més d'un dia sí faria el viatge o si fa l'elecció tenint present altres coses.
El mateix li podríem preguntar al Santi. Ell s'estima més els tornejos d'un dia. Assistiria igualment als mateixos tornejos si fossin de dos dies.
Encara queden uns dies per votar. I seria interessant que si encara no heu votat, ho féssiu. Des que va començar l'enquesta hem sabut alguna cosa més sobre els torneigs. Hem sabut que la propera edició del torneig de Girona en castellà serà de dos dies. Això farà que segurament el torneig de Lloret torni al seu format habitual de un dia.
També hem sabut que Cerdanyola i Sant Andreu han estat parlant de compartir cap de setmana i convertir-se en torneig de dos dies. De moment, Sant Andreu ha escollit continuar amb el format d'un dia i no sabem encara quina determinació pendrà Cerdanyola. Tot plegat, tots els tornejos van prenent posició. I la teva opinió segur que compta.