dijous, 16 de febrer del 2012

Scrabble escolar, del Prat

Jugant a classe
Quan parlem de scrabble escolar, podem explicar moltes coses. I moltes d'aquestes comencen i acaben al Prat. El passat dilluns dia 13 de febrer, la Cris Hernández, el Francesc Gelabert i jo mateix vam estar jugant a scrabble a l'institut més antic del Prat: l'IES Baldiri Guilera. Els amfitrions van ser la Mercè Miret i els alumnes de llengua catalana de tercer d'ESO.
pensant la jugada
En dues sessions diferenciades, prop de cinquanta alumnes van demostrar el seu nivell de joc i la seva predisposició lèxica. Alguns exemples de bones paraules trobades van ser: xocant o texans de l'Aitor i el Abdessamad, xerrar del Javi i el Kevin o les magranes de l'Adrián i la Susana.
Serà bona?
Tot plegat, una bona eina per la classe de català i un inici de preparació pel proper campionat de Catalunya de Scrabble escolar organitzat pel Club Scrabble El Prat el proper 26 de maig. De fet, continuaran la seva preparació en els tallers que es faran al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i faran un entrenament específic per tal que el Prat participi amb garanties al citat campionat.
tots som iguals davant del taulell
La Cris i  la Mercè fent feina