dimarts, 12 de juny del 2012

El Prat va jugar la Copa Tísner

la taula de d'arbitratge del 

El passat dia 2 de juny, a Molins de Rei, es va disputar la segona edició de la Copa Tísner. Aquesta competició de scrabble en català per equips va comptar amb la participació de vuit equips. Entre ells, va participar un equip pratenc, el Delta Prat, format per l'ocasió per la Dolors Lladós, l'Anna Rodrigo, el Francesc Gelabert i el Manuel Granados. Amb el reforç, que volem agrair públicament, del jugador de Manresa Javier Larrañaga, que va fer un gran torneig.
l'equip del Prat

No va ser un torneig fàcil pel nostre equip.  Havien de competir amb equips amb un nivell molt superior al nostre  formats pels millors jugadors de la classificació de scrabble en català. I això, amb dues jugadores que s'estrenaven en competició. Malgrat això, vam aconseguir un nivell de joc notable i vam aconseguir empatar amb dos dels equips. 
De totes maneres, el més important era participar, disfrutar del joc i participar com a equip d'El Prat  en una competició amb tant de prestigi i un significat tan especial com la Copa Tísner.
Volem agrair, a més, el bon tracte rebut tan pels altres equips com per la modèlica organització de Molins. Va ser un dia de scrabble per recordar i per repetir.
I a continuació, algunes imatges del torneig, escollides a l'atzar.


les dues millors jugadores de l'equip.
tots ben concentra

la sort també és important per agafar bones lletres

classificació final de la 2a Copa Tísner