dimarts, 17 de desembre del 2013

Neix l'Associació de Scrabble de Sant Cugat

El passat divendres 13 de desembre, va néixer de forma efectiva l'Associació de Scrabble de Sant Cugat. Després de molts mesos de treball silenciós, va arribar el moment de sortir al carrer i començar a treballar perquè tothom conegués l'associació.
I, seguint la tradició de tants i tants clubs i grups de jocs, vam pensar en un especial de la ciutat de Sant Cugat, el bar Catalunya al costat de l'estació de FGC i vam començar a jugar.
Naturalment, només és el començament. Queda molta feina per fer i poc a poc l'anirem fent per aconseguir un grup de joc potent, per anar configurant de forma tranquil.la, humil i amb tot el bon rotllo del món un referent de l'scrabble en català a Sant Cugat.
Per part meva -mentre una part de mi estava pensant en la fira avícola, en la mostra d'entitats i en algunes persones amigues amb qui no jugo ara habitualment- només desitjo poder treballar com sempre he considerat que s'ha de fer des d'una entitat i com, desgraciadament, feia un temps que no podia fer.
I, per últim, agrair l'ajut material de Scrabble Delta Prat i Francesc Gelabert  -amb qui espero continuar col.laborant- en primer lloc i de totes les persones que han entrat en la plana de facebook.
Amb tothom esperem jugar aviat i durant molt i molt de temps.