dimecres, 5 de novembre del 2008

tants projectes i tanta feina per fer

Som a començaments de novembre i tenim tanta feina per fer. Espero que no sigui massa. Tenir una afició està bé sinó esdevé obsessió, sinó substitueix les altres coses importants de la vida. Però bé, els projectes hi són perquè ens agraden i els volem fer. Avui hem vist el plotter de novembre amb la sempre espectacular presentació del centre cívic. I la feina s'acumula. Després de la duplicada del dia 2 amb la presència d'en Blai Figueras i el seu magisteri escrablístic vam continuar per la tarda amb jornada de la lliga en castellà. Aquesta setmana, després d'un munt de feina organitzativa dels diferents campionats i activitats que fem al Prat és possible que es juguin durant el cap de setmana partides de les lligues de castellà i de català.

I a partir d'aquí, el frenesí. Dia 15: una delegació anirà a Lloret a jugar la duplicada un contra un que proposen Blai i Antonio. Dia 16: Projecte joc, sortirem al carrer per intentar, un cop més, captar públic pel nostre club. Dia 22: 4t scrabble català del Prat. I reunions i més reunions, nous blocs, projectes de tot tipus. Feina i més feina sent gairebé els mateixos de sempre. Encara sort que podem donar la benvinguda al club al Francesc Gelabert del que també podem llegir el seu bloc.

I els mesos següents anirem igual o pitjor. Continuarem les lligues, estarem a la fira avícola, anirem a veure els amics del Queimada per nadal, prepararem les duplicades escolars, amb més de 300 joves inscrits, prepararem també tallers en català i en castellà. En fi, si el moviment es demostra caminant, l'scrabble es demostra venint al Prat. Per què no ho proves?