dijous, 27 d’agost del 2009

Comença la temporada


Estem a finals d'agost i la setmana que ve comença la temporada. Mentre alguns del nostres companys estan fent les Amèriques i tenen preparades les seves activitats, nosaltres començarem molt aviat la inscripció per les nostres lligues. Recordem-ho: dissabtes al matí la lliga en català que ja arriba a la tercera edició. I que pot tenir una novetat important: la possible participació de l'Adela Ruiz que ha deixat oberta la possibilitat de jugar la varietat cusca. Bé, també participaré jo però no crec que això sigui notícia.
També tenim la lliga en castellà que celebrarem com l'any passat el diumenge a la tarda. De fet, el nostre amic Santi també ha muntat també aquest any una lliga en castellà casualment els diumenges a la tarda. Estem segurs, nogensmenys, que això no afectarà la nostra lliga i li desitgen la millor de les sorts a la flamant lliga de Sant Andreu. És més, esperem la seva participació com l'any passat. I si aquest cop participa fins al final, molt millor. Nosaltes, com sempre intentarem que tothom que vulgui pugui participar en ambdues lligues si volen i mirarem que no coincideixin els caps de setmana.
També tenim el cinquè campionat en català,del qual podem veure el magnífic cartell de l'Adela, el proper 4 d'octubre. Aviat obrirem a la web del club, http://www.scrabbleprat.org/ la inscripció tant a les lligues com a l'obert de català -nou nom oficial del campionat-. Estem preparant moltes sorpreses i esperem la teva participació.