dimecres, 19 d’agost del 2009

la Gràcia de l'scrabble

Aquests dies són festes a Gràcia. Si passeges pels seus carrers, pots trobar-te a l'edat mitjana o al costat de la caseta de xocalata. Pots trobar menjars de tot el món i botigues fantàstiques.
Cada carrer té una petita festa dins seu amb la seva decoració, amb les seves taules disposades per sopar amb els veïns i el seu conjunt musical. I ben segur que cadascú pot trobar el seu racó.
Aquest any el primer premi pels guarniments de carrers ha estat per un tram del carrer de Verdi anomenat Verdieval. I realment era espectacular. Havia des de cavallers lluitant fins a escuts d'armes amb diferents cognoms que perfectament podien ser de persones que vivien al carrer. Era una feina molt ben feta i un primer premi molt merescut.
Però, també hauríem de visitar, com a mínim, un altre carrer: un tram del carrer de Joan Blanques entre Encarnació i Congost que va tenir el tercer premi de carrers i, a més, premi al millor sostre i a la millor il.luminació. En aquest carrer gairebé tot l'esforç l'havien posat en el sostre. Podíem trobar tapes de plàstic pintades, llaunes foradades amb bombetes a dins i bosses amb aigua. El conjunt, que també tenia paper de seda, era molt original i es feia molt agradable de visitar.
A més, feien diferents activitats. Entre elles un campionat de scrabble els dies 18 i 19 d'agost. No era el millor per preguntar però l'any passat també es va celebrar. És una pena que no tinguem més informació de les diferents activitats de scrabble que es fan ja que en català estem una mica orfes de convocatòries. Però era una oferta molt bona: una passejada per Gràcia, una copa i una partida de scrabble.