dijous, 7 d’abril del 2011

El primer campionat del món

Els dies 2 i 3 d'abril d'enguany s'ha celebrat a Mataró el 4t Campionat del món de scrabble en català. El guanyador d'aquesta edició, i per tant nou campió del món, ha estat en Miquel Sesé amb nou victòries sobre deu. Felicitem, en primer lloc, en Miquel per aquest triomf.


Però aquest apunt no va d'això. Segurament hi haurà molts comentaris a moltes pàgines i blocs molt més importants que aquest. Aquest comentari va sobre l'actuació de la gent d'El Prat al campionat. Per alguns de nosaltres era la primera vegada en un campionat. En Francesc Gelabert, la Cris Hernández i jo mateix no haviem tingut el privilegi de jugar amb tots els millors jugadors del món de scrabble català.

Tenir tres victòries en la primera participació és un resultat molt respectable. Pel que als jugadors que ja tenien experiència en campionats del món i que estrenaven la condició de socis del club, la seva actuació va ser encara millor. Així, en Gabriel Bas amb cinc victòries i Magda Falcó també amb cinc victòries i començant guanyant el Màrius Serra, van tenir una destacada actuacíó. Tot plegat, una bona actuació global de l'equip pratenc.

Més destacada encara l'actuació d'en Nemesio Moreno i de l'Octavian Mocanu que van jugar defensant els colors del club de Cerdanyola.



I no podem acabar l'apunt sense fer dues sentides referències: la primera a la fantàstica actuació de l'Albert Rodríguez que l'anterior mundial va participar defensant el colors del club d'El Prat i ara participava pel nou club de Molins de Rei.
La segona és lamentar que l'Isa Hernández no pogués participar per problemes de salut.