diumenge, 14 de setembre del 2008

22 de novembre: 4t scrabble català del Prat

El dissabte 22 de novembre se celebrarà al centre cívic St. Jordi-Ribera Baixa -lloc habitual de les activitats scrabblístiques del Prat- el 4t Scrabble català del Prat. El canvi de nom sobre anteriors edicions respon que cada vegada el torneig queda més lluny de l'hivern i per tant mantenir el nom semblava estar a favor del canvi climàtic.
S'utilitzarà el sistema suís a cinc rondes. No hi haurà duplicada de desempat. Farem servir els criteris bucholz, berger i minor scores que fixa el mateix programa dels swiss perfect. D'aquesta manera esperem que tothom estigui present quan es donin els premis als guanyadors i que tots els participants juguin fins al final.
La inscripció serà de 5 euros. Hi ha la possibilitat de dinar al mateix centre i per això els organitzadors han previst la inscripció en modalitat conjunta torneig+dinar per 15 euros amb una petita rebaixa sobre el preu per separat.
Després de l'edició de 2008, s'espera una participació espectacular. No hi pots faltar.
D'aquí poc esperem poder mostrar el cartell del torneig, obra de la dissenyadora pratenca Adela Ruiz, que ja va ser autora del cartell de l'any passat.
Per més informació i inscripció, us podeu dirigir als correus del club scrabble el prat: clubscrabbleelprat@yahoo.es i scrabbleprat@hotmail.com.